Fællesroning og Grill - 17. august 2018 kl 18

15. juli 2018 23:25 , af Inger Barløse

Hermed en invitation på Roklubben Øresunds vegne!
(Se vedhæftet invitationen til opsætning i jeres klubber).
Det første arrangement, som løb af stablen 8. juni i Danske Studenters Roklub, var en overvældende succes!

Denne succes med fællesroning og grill fortsætter i Roklubben Øresund!
Tilmeldning sker her:

Fredag den. 17. august kl. 18:00 "Til-roning-klar" forand portene ved Roklubben Øresund.

Vi begynder aftenen med at ro ud i både med blandede mandskaber fra de forskellige klubber, inviteret af Roklubben Øresund, som har slået portene op for et lignende arrangement med farvning af deres kultur i deres roklub.

Vi fortsætter derfor aftenen efter endt roning med at spise dejlig grillmad og hygge os til tonerne af "Amagerikansk" sømandsmusik, hvor man gerne må synge med...!
Der er plads til 60 roere denne aften, og tilmelding foregår via Safeticket (betalingssystem udlånt af Danske Studeners Roklub denne aften) som "Først-til-mølle".
Prisen er 110 kr pr billet.
Velkommen til alle vore klubber, til en aften, hvor roning og hygge på tværs af klubberne er i fokus!
Og et reklameindslag:
Københavnskredsen har netop oprettet en Facebookgruppe:

KØBENHAVNSKREDSEN
Vi vil gerne invitere alle vore 24 klubbers medlemmer ind i, så alle kan følge med I - med direkte up dates - hvad Københavnskredsen har af tilbud til både motionsroning, langtursroning, kaproning og ungdomsroning med dens mange traditionelle aktiviteter for roere i alle aldre gennem hele året.*

I må meget gerne reklamere for Facebookgruppen, så vi får inviteret medlemmerne ind i på jeres hjemmesider eller i nyhedsbreve:

Facebookgruppen vil modtage direkte up dates fra Københavnskredsens egen hjemmeside (https://www.roningkbh.dk/ ), som nu kan besøges i opdateret form!

Marlene Evensen

Mobil: +45 2147 3243