Har du lyst til at ro i Lyngby Dameroklub, så kig nærmere her:

Vi har i samarbejde med Lyngby Roklub oprettet en  fælles ungdomsafdeling under navnet Ro Team Kongens Lyngby.

Hvis du har roet før eller har prøvet at ro før - så er dette lige det rette sted for dig.

Ungdomsafdelingen er opdelt i to grupper for at vi kan give dig den bedste træning og instruction:

• Plaskerne:     For dig som ikke har prøvet at ro før eller dig der gerne vil ro for motionens skyld, men ikke nødvenligvis ønsker at ro konkurrence.
  • De Unge Kaproere:  For dig der allerede har nogen erfaring med roning og gerne vil ro kaproning.

Hvis du ønsker at høre mere om vores ungdomstilbud, så kontakt enten ungdomtræner Cecilie Brusch på telefon 28 18 46 06 eller til formand Hanne Brusch på telefon 23 64 00 56 eller skriv til formanden på denne e-mail: formandldr@gmail.com

I Lyngby Dameroklub har vi tradition om, at have roere i alle aldersklasser. Du kan blive medlem, når du er fyldt 10 år og hvis du samtidig opfylder kravet om at kunne svømme 300 m.
I vores ungdomsafdeling lægger vi vægt på et godt træningsmiljø og have det godt socialt godt sammen.

Henter billeder...

Træningstider:

Klubben er altid åben for medlemmerne 24 timer i døgnet, 365 dag om året!

De faste rotider for Unge er fordelt således:

Mandag:  kl. 16:00 - 18:00  i L*R

Tirsdag:   kl. 16:30 - 18:00  i LDR