Færdselsregler på Bagsværd sø -til hverdag og i forbindelse med regattaer

8. maj 2024 10:30 , af Tine Christensen

Kære Alle,

For at undgå misforståelser følger her reglerne for færdsel på Bagsværd sø, til hverdag og i forbindelse med de mange regattaer. Som altid gælder reglen om at holde mod styrbord naturligvis. Men der er også særlige hensyn, der skal respekteres.

Hverdag:

Til alle tider skal inriggere holde sig udenfor banerne, men ro ned mod mål på ydersiden af bane 6 og som alle andre ro tilbage mod start på ydersiden af bane 1 (se kort).

Gig både, coastal og outriggere må ro på bane 1-4, bane 5-6 er udelukkende til kano/kajak. Husk at langsomme både ALTID skal flytte sig for hurtigere både i god tid og ikke være i vejen, for de både hold der træner på banerne-vær opmærksom på at nogle både ror rigtig stærkt (se kort).

Før, under og efter regatta:

I forbindelse med regattaer (ro + kajak stævner), bliver der lagt bøjer ud/taget op efterfølgende og det betyder at der er en dykker i vandet, derfor bliver der lagt flydespærring ud ved 1000 meter mærket og ALLE både skal vende der (se kort).

I forbindelse med afvikling af regattaerne kan Bagsværd sø være helt lukket eller det kan være muligt at skrå over banerne til Radiobugten (se kort).

Begge kort sættes op på opslagstavlen i klubben.