Har du lyst til at ro i Lyngby Dameroklub, så kig nærmere her:

Vi har i samarbejde med Lyngby Roklub oprettet en fælles ungdomsafdeling under navnet Ro Team Kongens Lyngby.

Ungdomsafdelingen er opdelt i to grupper for at vi kan give dig den bedste træning og instruktion:

• Uroer (plaskerne): For dig som ikke har prøvet at ro før eller dig der gerne vil ro for motionens skyld, men ikke nødvenligvis ønsker at ro konkurrence.
  • De unge kaproere:  For dig der allerede har nogen erfaring med roning og gerne vil ro kaproning.

Hvis du ønsker at høre mere om vores ungdomstilbud, så kontakt enten Annette Brejnholt  (Annette@hovedpuden.dk) på telefon 21 73 38 66 eller formand Hanne Brusch på telefon 23 64 00 56 eller på mail: formandldr@gmail.com

I Lyngby Dameroklub har vi tradition om at have roere i alle aldersklasser. Du kan blive medlem, når du er fyldt 10 år og hvis du samtidig opfylder kravet om at kunne svømme 300 m.
I vores ungdomsafdeling lægger vi vægt på et godt træningsmiljø og at have det godt sammen socialt.

Henter billeder...

Træningstider:

Klubben er altid åben for medlemmerne 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

De faste rotider for unge er fordelt således:

Mandag:  kl. 16:00 - 18:00  i L*R

Tirsdag:   kl. 16:30 - 18:00  i LDR