Nyt om åben roning og brovagter

17. juni 2022 14:39 , af Charlotte Bonde

Hvor er det bare dejligt at se, at der er efterhånden fyldt op med brovagter i kalenderen for denne sæson. Det er jo første forudsætning for, at alle nye og gamle medlemmer kan komme på vandet. Som I ved hænder det, at kabalen med at få fyldt bådene ikke går op. Vores hidtidige praksis har været, at brovagten skal gå hjem i disse tilfælde. Det har der været en del utilfredshed med, og derfor har bestyrelsen besluttet, at man fra den 1. juli trækker lod blandt de fremmødte roere (minus brovagten og de nye kaniner) om, hvem som skal gå hjem, hvis kabalen ikke går op med antal fremmødte. Vi håber, at der er opbakning til denne løsning, og vi modtager gerne feedback på, hvordan det virker i praksis. Det er brovagten som står for lodtrækningen, og hvis der er en af de fremmødte, som frivilligt ønsker at trække sig, så droppes lodtrækningen. 

Som I ved, så er vi en klub med mange forskellige medlemmer med forskellige ønsker og ambitioner for vores roning. Det ønsker vi at imødekomme ved at tilbyde forskellige muligheder for "tilmeldning" på tavlen ved åben roning. 

Vi er endnu ikke klar med ”rigtig” sportsroning med Marianne og Inger, men vi indfører brikken med "sportsroning" som man kan sætte på tavlen, hvis man ønsker at ro hurtigt/hårdt/kort. Det kan være, at man en aften ikke har tid til at bruge 2-3 timer på at ro men gerne vil træne i blot 1 time med fuld gas, og så er det en mulighed. Der vil selvfølgelig fortsat være mulighed for at ro en "motionstur", som vi er vant til.

Der er kommet gang i onsdags gig-roning, hvor medlemmerne kan prøve denne bådtype. Tove har lagt oplysningerne ind i kalenderen ift. hvem som er instruktør den pågældende onsdag.

Bedste rohilsner

Bestyrelsen