Seneste nyt om klubben

29. oktober 2018 21:07 , af Hanne Brusch

Britta og Hanne har været til møde med byggeteknikere fra kommunen mandag morgen, så her er seneste nyt. Vi afventer en rapport fra Cowi omkring, hvad der skal til, for at vi kan få tømt klubben for både. Rapporten forventes at være klar i løbet af 8-10 dage. Herefter ved vi mere om hvornår og hvordan det bliver muligt. Vi håber, det kan nåes inden søen fryser til, men det kan ikke udelukkes, at vi først kan flytte bådene til foråret. 

Næste del af processen bliver udarbejdelse af et eller flere løsningsforslag, som kan præsenteres for det politiske udvalg. Hvad der vil blive foreslået, afhænger af Cowis vurderinger af, hvad det kræver. 

Grunden til at stue og køkken ikke må bruges, skyldes en bekymring for, at en sammenstyrtning af bådhallen, kan rive taget over stuen ned. Det er noget af det Cowi er ved at afdække og vi bliver forhåbentlig klogere, når deres rapport kommer. 

Der er stor velvilje til at sikre vores klub fra rådhusets side, så vi er optimistiske på fremtiden for LDR og bestyrelsen går ind i arbejdet med et stort engagement - godt hjulpet af den kampgejst, vi har oplevet fra jer alle i den seneste måneds tid. 

Hanne Brusch